Alibec, în plină formă. Promisiunea lui Becali pentru meciul cu Lazio

FCSB anunță un nou Alibec. Becali spune că atacantul are randament maxim la antrenamente, având printre cele mai bune rezultate din tot lotul. 

Gigi Becali spune că Alibec a slăbit 3 kilograme jumătate și că este printre primii la exercițiile fizice. 

Becali i-a făcut echipa lui Dică. Patronul lui FCSB a anunțat faptul că Alibec va juca împotriva lui Lazio, partidă care va avea loc pe 15 februarie, la ora 22.00.

„Nu m-am supărat că s-a certat cu adversarul în ultimul meci, am primit vești foarte bune despre el. La niște teste 10 cu 30 de metri este al treilea. Primul este Enache, al doilea Florin Tănase, al treilea Alibec. Are explozie, a muncit mult. Ieri și azi antrenamentele au fost foarte tari, dar Alibec n-a zis nimic. Niciodată în viața lui nu a fost primul la 150 de metri."

„L-au masurat electronic. A mai slabit 3 kilograme! Avea 94 si jumatate, acum are 91. La 150 era ultimul sau la mijloc, dar mai mult ultimul. E puternic ca un taur. El trebuie numai sa vrea. Alibec joaca 100% cu Lazio. Sunt lucruri evidente. MM mi-a spus: convingerea mea e ca Alibec ne va face campioni anul asta. MM si Alibec sunt acum foarte buni prieteni. Alibec nu e om rau, dar e copilaros si are gura rea", a spus Becali la Digisport.

Alibec, fără coleg de cameră. Găman, coleg cu Dodel

„Găman va sta cu Tănase în cameră. Cand ajunge Cristi Tănase, Alibec se mută singur. Alibec așa vrea mereu. Probabil de aia e și primul la antrenamente, n-are calculatorul la el", a glumit Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel