Alexandru Vişinescu, de urgenţă la spital. Update

[] []

08 oct 2018 / 09:50
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Torţionarul Alexandru Vişinescu a fost dus de urgenţă la spital după ce i s-a făcut rău. 

Update: Alexandru Vişinescu, fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat, a fost operat de splenectomie la Spitalul "Bagdasar Arseni" în prezent aflându-se la Terapie Intensivă, conştient şi stabil, au declarat pentru Agerpres surse medicale. "Pacientul Vişinescu a fost internat de urgenţă pe data de 6 octombrie cu fracturi costale şi ruptură de splină. A fost operat de splenectomie, este în Terapie Intensivă, conştient şi stabil, dar nu se poate da un prognostic cert, având vârsta de 93 de ani", au afirmat sursele. Pe 10 februarie 2017, fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat Alexandru Vişinescu a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 20 de ani de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii în legătură cu abuzurile exercitate asupra deţinuţilor politici. 

Ştirea iniţială:

Alexandru Vişinescu a fost dus de urgenţă la spital, anunţă România TV. Potrivit sursei citate, acesta s-a simţit rău ieri, fiind dus de urgenţă la spital acolo. Alexandru Vişinescu,fost comandant al penitenciarului Râmnicu Sărat, este încarcerat. 

Pe 10 februarie 2017, fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat Alexandru Vişinescu a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 20 de ani de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii în legătură cu abuzurile exercitate asupra deţinuţilor politici. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24