Alexandru Țală - X Factor 2018. Moment de 10

X Factor
X Factor

Alexandru Țală a fost protagonistul unui moment superb la X Factor, marți seară.

X Factor, 18 septembrie 2018. „Până în clasa a XII-a, eu știam ce trebuie să fac: să fiu pianist concertist. Apoi am început să am nevoie de bani și mi s-a părut tare să cânt pe stradă, în Centrul Vechi. Cel mai frumos lucru atunci când cânt pe stradă e că mă pierd în melodii, cânt una, două, trei, apoi deschid ochii și văd oamenii cum stau cu ochii mari și mă ascultă. De acolo îmi vine energia pozitivă și e o libertate pe care nu am mai gasit-o niciunde până acum", mărturisește Alex.

X Factor, 18 septembrie 2018. Tânărul a interpretat piesa "Can't help falling in love", atât la pian, cât și cu vocea. De departe cea mai încântată de momentul lui a fost Delia, care nu-și explica de ce nu l-a auzit niciodată cântând în Centrul Vechi. "Doamne, cât de frumos a fost momentul tău! Măi Alex, cum de nu te-am auzit eu până acum în Centrul Vechi? Merg rar în Centrul Vechi, e adevărat, dar trebuia să te fi auzit. Tu trebuie să te muți aici, la X Factor. Eu nu te mai las să cânți în altă parte. Dacă nu, te iau la mine în trupă, vedem cum facem. Ești un mare artist, unul dintre puținii artiști pe care i-am văzut pe scena asta. Și mai ești și frumușel", a declarat jurata.

X Factor, 18 septembrie 2018. De altfel, toți jurații au fost impresionați de timbrul și talentul său. A plecat acasă cu patru de „da".

X Factor, 18 septembrie 2018. Momente neprevăzute și situații pline de emoții în culisele X Factor, în cea de-a patra ediție a show-ului, difuzată diseară marți seară la Antena 1. Joaca dintre Delia și Mihai Bendeac a căpătat o întorsură dramatică, după ce jurata X Factor s-a accidentat în culise.

X Factor, 18 septembrie 2018. "Am reluat joaca noastră de copii de cinci ani de la iUmor, am continuat și aici, cu judo și alte nebunii. Și nu știu ce am vrut eu să fac, am sărit în cârca lui și m-a scăpat. M-a scăpat!", a spus Delia, care a căzut cu capul de podea și a avut nevoie de asistența medicilor de pe ambulanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel