Alex Faur a murit

Alex Faur a murit la un spital din București. 

Alex Faur se afla de la sfârșitul lunii aprilie în spital. Prietenii lui scriau pe Facebook anunțuri pentru ca oamenii să-i doneze sânge. 

”Un prieten internat in stare grava la Matei Bals are nevoie de sange, orice grupa este acceptata. Daca poti merge sa donezi, esti asteptat la Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, din strada Constantin Caracas 2-8. Doneaza pentru Alex Faur. Mentioneaza-i numele si faptul ca e internat la Matei Bals. Te rog da si un share!” este unul dintre mesajele pentru salvarea lui Alex Faur. 

Mort de la un tartar de somon

Se pare că el abia aflase de boala de care suferea, în urmă cu aproximativ o săptămână. Boala l-a ucis rapid. Antena 3 scrie că Alex Faur ar fi contractat salmonella după ce a mâncat un tartar de somon, iar, pe fondul unor infecții ce nu au fost tratate la timp, bărbatul a suferit grave complicații ce i-au înrăutățit starea de sănătate, ulterior ajungând pe patul de spital într-o stare critică.

Alex Faur este cunoscut în lumea mondenă ca un excentric milionar. Face parte din gașca vedetelor, este prieten cu Ana Morodan, Cătălin Botezatu, Delia. 

În lumea politică, a devenit cunoscut după ce a salvat-o pe Elena Udrea, preluând un credit al acesteia de peste trei milioane de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel