Alexandru Cumpănașu, echipă independentă de investigatori în cazul Caracal: S-au oferit

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a spus, luni, că lucrează la realizarea unei echipe independente de investigatori, formată din foști procurori, oameni din servicii și polițiști pentru a strânge mai multe informații cu privire la dispariția Alexandrei.

„Eu cred că anchetatorii au foarte multe lucruri de făcut în acest moment. Vrem să îi ajutăm, atât pentru liniștea noastră, a familiei, dar și pentru mine. Partea de comunicare este una, dar e o parte de investigare pe care trebuie să o fac cu doi, trei colegi care mă ajută din bunăvoință. În perioada următoare, deja am început acest lucru, lucrez la realizarea unei echipe independente de investigatori. Oameni care au lucrat în Parchet, Poliție, în serviciile de informații. S-au oferit, voi face o echipă, zic eu, bună”, a spus, luni, Alexandru Cumpănașu.

„Vor respecta legea, vor acționa în cadru legal și orice informații vor afla le vor aduce de îndată în atenția procurorului și nu a opiniei publice. Încercăm să venim în ajutorul lor. Dacă dânșii consideră că nu au efective suficiente sau lucrurile durează, eu cred că prin mijloace legale, cred că dânșii vor putea afla mult mai multe decât vom putea noi în acest moment, mergând la fața locului, mergând pe firul evenimentelor. De săptămâna aceasta, vom avea această echipă, nu le voi da numele”, a mai spus Cumpănașu la ieșirea din sediul Parchetului General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel