Alex Velea, audiat de polițiști în cazul crimei de la un hotel din Padina. Antonia ar urma să fie chemată la Poliție

 Foto: Facebook Antonia
Foto: Facebook Antonia

​Un bărbat a fost omorât sâmbătă noapte, după un conflict avut la o petrecere cu lăutari, organizată într-un hotel din zona montană Padina, județul Dâmbovița. Alex Velea, Antonia, Alina Eremia și George Hora au fost la o altă petrecere, în proximitatea locului unde a avut loc crima.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani, se află în custodia Poliţiei.

De asemenea, Alex Velea a fost audiat ca martor de polițiști. Mai mult, Antonia ar urma să fie chemată la Poliție.

La petrecerea unde a avut loc crima participau aproximativ 30 de persoane. La un moment dat, soția victimei, s-ar fi urcat pe mese pentru a dansa. În acel moment, unul dintre cei trei suspecți de crimă i-ar fi arătat semne obscene, acesta fiind motivul declanșării scandalului între aceștia.

Inițial, a fost un conflict verbal, apoi totul a degenerat. Unul dintre bărbați ar fi scos o macetă și ar fi înjunghiat victima de 20 de ori. Cei 3 suspecți de crimă s-au urcat în mașină și au plecat, însă au fost opriți de polițiști la cota 1000 Sinaia.

Cu doar câteva ore înainte de această tragedie, chiar în parcarea hotelului, a avut loc o petrecere privată la care au participat vedete, printre care Antonia, Alex Velea, George Hora și Alina Eremia.

Aceștia susțin că petrecerea s-ar fi încheiat la ora 18:00. Apoi, ei s-au retras în hotel unde au jucat jocuri de societate și apoi au aflat despre tragedie. Alex Velea a fost chiar surprins în poze cu principalul suspect în cazul crimei.

'În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie 2024, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei', precizează IPJ Dâmboviţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel