Alex Coita: Dacă Guvernul Orban va reuși asta, voi fi primul care recunoaște!

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita îi urează succes lui Ludovic Orban, însă a transmis un mesaj tranșant.

„Guvernul PNL reușește o performanță extraordinară încă din primele zile de mandat. Este probabil primul executiv din lume care începe în forță cu măsuri de austeritate într-o perioadă de creștere economică!

Din păcate liberalii nu au învățat nimic din eșecul din 2016, de rușinea unui discurs disprețuitor la adresa românilor cărora li s-a pus cu lejeritate și totală lipsă de omenie eticheta de „săraci", leneși" sau „asistați."

Mă așteptam ca marele partid liberal să reușească mai mult decât să recicleze sloganuri vechi de 10 ani, să reia aceleași atitudini constipat-narcisiste care se vor a fi de forță dar care maschează un mare deșert ideologic și intelectual”, a scris, joi, Alex Coita pe contul său de Facebook.

„Eu îi urez succes lui Ludovic Orban, un om politic pe care îl cunosc, cu care am avut ocazia să lucrez pe vremea când încă eram în PNL și pe care îl înțeleg și îl simpatizez. Fie ca atât el cât și echipa sa să îmi arate la finalul mandatului că am greșit în ceea ce am afirmat mai sus!

Spun asta pentru că România are nevoie de o guvernare care să ofere românilor demnitate, prosperitate și solidaritate! România are nevoie de mâini sigure și de o viziune clară pentru viitor.

Dacă guvernul Orban va reuși asta, voi fi primul care o va recunoaște. Până atunci, îmi păstrez toate rezervele.

Și îmi mai păstrez ceva: dreptul de a nu sta deoparte!”, a transmis Alex Coita.

Amintim că premierul Ludovic Orban a declarat, joi, într-o conferință de presă, că se va face o evaluare a necesităților, la rectificare, întrucât banii nu sunt suficienți pentru a încheia anul, în domeniul sanitar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel