Alessandra Stoicescu: Sunt imagini DRAMATICE, extrem de greu de privit

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

În emisiunea pe care o realizează la Antena 3, Alessandra Stoicescu a prezentat o știre de ultimă oră.

Un bărbat de 50 ani şi o femeie de 44 de ani au fost găsiţi morţi în râul Jiu de pompieri, după ce înainte cu o zi au fost luaţi de ape în timp ce încercau să traverseze râul cu două căruţe, legate una de alta, trase de un cal. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, maior Florin Cocoşilă, în timp ce traversau Jiul, obloanele uneia dintre căruţe au fost luate de ape, iar femeia a coborât după ele, moment în care a fost luată de un vârtej.

Persoana care a filmat imaginile a declarat în direct la Antena 3 că, în momentul în care și-a dat seama că oamenii se îneacă, a dat telefon la 112. Omul a precizat că ambulanța a venit in jumătate de oră de la apelul telefonic. Clipul a fost difuzat în emisiunea "100 de Minute" de la Antena 3.

În fața imaginilor cu oamenii care erau luați de ape, Alessandra Stoicescu a spus: "Vreau să privim aceste imagini dramatice. Sunt imagini extrem de greu de privit mai ales când vă voi spune că oamenii pe care îi vedeți au murit. Și-au pierdut viața în timp ce încercau să traverseze râul Jiu cu căruțele. Nu au mai putut ajunge la mal. Șocant este că un bărbat a filmat tot ce s-a întâmplat și nu a sunat imediat la 112. În șase minute, oamenii au fost luați de ape", a spus Alessandra Stoicescu la Antena 3.

VEZI AICI VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel