Alertă după ce cinci feline au evadat de la zoo

Animale evadate de la zoo
Animale evadate de la zoo

Cinci feline evadate de la o grădină zoologică au provocat groază într-o localitate din Germania.

Autorităţile din localitatea germană Lünebach au intrat în alertă după ce cinci feline mari (doi lei, doi tigri şi un jaguar) au scăpat vineri din incintele lor de la o grădină zoologică. A fost declanşată imediat o amplă operaţiune de căutare a lor, iar oamenii au fost rugaţi să stea acasă până la capturarea animalelor. După mai multe ore acestea au fost prinse.

Se pare că animalele au reuşit să scape din incintele lor de la grădina zoologică Eifel Zoo, din localitatea Lünebach, după ce viiturile cauzate de furtuni erodaseră gardurile incintelor, permiţându-le să evadeze, au precizat autorităţile locale. 

Un urs care la rândul său scăpase din perimetrul care îl găzduia a fost împuşcat

Celelalte animale au fost găsite cu ajutorul unei drone în interiorul celor circa 30 de hectare care găzduiesc grădina zoologică, a relatat ziarul local Volksfreunde, citat de AFP şi Reuters. Iniţial, agenţiile de presă relataseră că felinele au scăpat din perimetrul grădinii zoologice.

În jur de 400 de animale, din circa 60 de specii exotice şi indigene - printre care tigri şi lei siberieni - trăiesc la Eifel-Zoo, o grădină zoologică privată, deschisă în 1972, care aparţine familiei Wallpot. Potrivit DPA, o conferinţă de presă organizată de administraţia districtului în care a avut loc incidentul va fi organizată vineri după amiaza în oraşul Bitburg, din apropiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel