Alegerile din 2009, anchetate. Dragnea: Vreau să vină la audieri toate persoanele care au avut legătură cu alegerile din 2009

Alegeri europarlamentare
Alegeri europarlamentare

Liviu Dragnea, care a venit cu ideea înființării unei comisii parlamentare care să ancheteze alegerile prezidențiale din 2009, a declarat că ar vrea să fie șeful comisiei dar că trebuie să verifice dacă poziția pe care o ocupă în momentul de față îi permite acest lucru.

Inițiativa înființării unei comisii parlamentare care să ancheteze organizarea alegerilor prezidențiale din 2009 le aparține lui Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu. Anunțul vine după dezvăluirile jurnalistului Dan Andronic, care lăsau să se înțeleagă că șefa DNA Laura Codruța Kovesi și fostul director adjunct al SRI Florian Coldea au fost implicați în fraudarea rezultatului alegerilor prezidențiale.

„Vreau să chemăm la audieri absolut toate persoanele despre care avem informații sau despre care pot apărea informații în zilele următoare, în legătură cu ce s-a întâmplat la acele alegeri”, a declarat președintele PSD, potrivit Realitatea TV.

[citeste si]

Liderul PSD a confirmat că printre cei ce vor fi chemați la audieri se vor număra și foștii șefi ai SRI, șefa DNA Laura Codruța Kovesi, precum și fostul președinte Traian Băsescu. 

Dragnea a mai spus că trebuie să verifice dacă din poziția de lider al Camerei Deputaților poate prelua șefia unei astfel de comisii.

Comisia va fi înființată cel mai probabil săptămâna viitoare.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel