ALEGERI MOLDOVA. "Gestul lui Marian Lupu, OTRĂVIT și LAȘ"

Președintele PPDA, Andrei Năstase, a vorbit despre decizia lui Marian Lupu de a se retrage din cursa electorală din Moldova.

"Aflându-ne printre oameni, la o întâlnire electorală în sprijinul candidatului unic, am aflat cu prea puţină surprindere că Marian Lupu, candidatul oligarhiei criminale la funcţia de preşedinte, după ce a consultat sondajele profund nefavorabile, a decis să abandoneze cursa.

Este adevărat că gestul său a fost unul otrăvit şi laş. De ce? Pentru că în spatele acestei decizii primează interesul lui Plahotniuc şi al Partidului Democrat de a-l propulsa cu orice preţ la funcţia de preşedinte pe tovarăşul lor de rele, Igor Dodon, omul comod, controlabil şi şantajabil.

Teoria proletară privind grija faţă de opoziţia proeuropeană este pe cât de cinică, pe atât de absurdă.

În realitate, este vorba de o nouă tentativă de ponegrire a candidatului unic al Partidului Acţiune şi Solidaritate şi Platforma Demnitate şi Adevăr, Maia Sandu prin susţinerea silită din partea grupării politice criminale a lui Plahotniuc şi Lupu.

Bandiții tot bandiți rămân! Iată încă o demonstrație clară a esenței lor criminale.

[citeste si]

Ei spurcă tot de ce se ating. Această retragere, chipurile, în favoarea Maiei Sandu nu este nimic altceva decât o nouă mârșăvenie pusă la cale de huntă. Este un scenariu scris la GBC pentru a-i oferi pe tavă lui Dodon victoria în alegeri și a discredita candidatul comun, antioligarhic, cu sprijin popular, Maia Sandu. Nu avem nevoie de „sprijinul" vostru, care miroase a cimitir.

Maia Sandu este președintele nostru, al tuturor oamenilor cinstiți și cu demnitate. Cu sau fără voi în cursă, vom câştiga aceste alegeri în numele democraţiei şi al viitorului acestui popor", a transmis Andrei Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel