Sondaj de ultimă oră. Pe cine vor românii șef la FRF

Ionuț Lupescu este dorit de majoritatera respondenților  în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal. Actualul șef, Burleanu, adună doar 10%.

Fotblul rămâne cea mai arzătoare problemă a zilei, oriunde te-ai afla în lume. Nu este de mirare că și în România se întâmplă la fel. Într-un sondaj realizat de New Challenge Marketing Research, și citat de Gazeta sporturilor, există un favorit clar la alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal. Acesta este fostul internațional Ionuț Lupescu. El a întrunit voturile a 54.5 la sută dintre respondenți.

[citeste si]

Actualul șef, doar 10%

Răzvan Burleanu, actualul șef al FRF, nu este privit deloc bine de cei care au fost întrebați pe cine văd drept soluție pentru redresarea fotbalului românesc. Burleanu ar aduna 10.1 la sută, un procent foarte mic pentru pretențiile sale de președinte în funcție. Pe ultimul loc în preferințele celor care au răspuns la sondaj se află Marcel Pușcaș, la doar două procente de Burleanu, 8 la sută.

59.7 dintre ceci chestionați sunt de părere că sportul românesc este într-o situație proastă sau foarte proastă, iar 33.8 cred că sportul de la noi este într-o situație bună sau foarte bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel