ALEGERI ANTICIPATE. PSD Iași, mesaj pentru Mihai Chirica

Mihai Chirica
Mihai Chirica

PSD Iași constată lipsa de interes a primarului Mihai Chirica de a convoca consilierii locali într-o nouă ședință ordinară a deliberativului ieșean.

"Se pare că domnia sa continuă să respecte un calendar personal, care are drept priorități participarea la diverse evenimente festive și transmiterea de scrisori lacrimogene ieșenilor.

Mesajul nostru pentru domnul primar, transmis acum aproximativ o săptămână, a fost unul foarte clar. Suntem deschiși unui parteneriat corect și transparent, prin care să se țină cont de majoritatea stabilită în Consiliul Local în urma alegerilor locale din 2016. Prioritatea noastră, acum, este implementarea programului de guvernare locală cu care ne-am prezentat, atunci, în fața ieșenilor.

Am tras un semnal de alarmă asupra unor proiecte foarte importante pentru comunitate și care nu și-au făcut până acum loc pe ordinea de zi a ședințelor CL Iași, probabil, din cauza multitudinii de proiecte imobiliare susținute de primarul Mihai Chirica și echipa de cumetrie de la Primăria Iași", a transmis PSD Iași.

Alegeri anticipate

"Îi solicităm domnului primar să renunțe la orgoliile mărunte, să accepte faptul că a rămas singur în Consiliul Local și să se apuce cu adevărat de muncă. Primul pas ar fi să convoace o nouă ședință ordinară a Consiliului Local, iar pe ordinea de zi să regăsim măcar o parte dintre proiectele cu adevărat importante pentru comunitatea noastră și despre care PSD Iași vorbește de mai multe luni.

[citeste si]

În plus, nu credem că domnul primar Chirica a vorbit serios despre dizolvarea Consiliului Local, ci, așa cum s-a mai întâmplat de nenumărate ori până acum, am consemnat o nouă perdea de fum aruncată în fața ieșenilor pentru a masca incompetența celor 3 ani de administrare dezastruoasă a Iașului.

VEZI ȘI: Război total în Primaria Iași. PSD contraatacă

Procedura de organizare a unor alegeri anticipate este anevoioasă și îndelungată ca timp, în contextul în care Legea 215 a administrației publice locale (art. 55) a fost modificată și conține acum mai mulți pași de urmat pentru dizolvarea Consiliului Local. Să nu mai vorbim apoi de costurile care vor fi suportate din bugetul local, din banii comunității", a mai transmis PSD Iași.

Maricel Popa, mesaj

“Cu ce au greșit ieșenii, domnule primar? Nu e corect să îi puneți în situația de a mai veni încă o dată la urne doar pentru că dumneavoastră ați devenit indezirabil. Și încă un lucru. Ce veți rezolva? Indiferent de rezultatul unor alegeri anticipate, veți rămâne tot în opoziție. Prin modul dumneavoastră de a vă comporta, discreționar și lipsit de strategie, ați rămas singur și izolat. Sunteți la conducere, dar dezbrăcat de putere!” a afirmat Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel