ALEGERI 2016. Steriu dezvăluie strategia lui Băsescu. Ce rol ar urma să joace PMP

Președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a declarat că se așteaptă la un scor foarte bun la alegerile parlamentare din 11 decembrie, care să permită partidului să fie a treia forță politică în Parlament. În plus, el precizează că listele de candidați au fost făcute la sfatul lui Traian Băsescu. 

A treia forță în Parlament este partidul care dă majoritatea. Cum șansele ca un partid să fie votat de peste 50% din electorat sunt nule, al treilea partid intrat în Parlament are un rol-cheie atât în formarea majorității, cât și în susținerea viitorului Guvern. 

"La aceste alegeri ne propunem să avem un scor foarte bun, care să ne permită să ne menţinem ca a treia forţă politică în Parlament. Ne-am propus să obţinem un număr de peste 40 de deputaţi şi senatori, care să reprezinte cu cinste comunităţile care îi trimit în Parlament. Avem liste de candidaţi complete în toate judeţele, care sunt deschise atât de personalităţi de la nivel central, cât şi personalităţi locale", a spus Valeriu Steriu, potrivit Agerpres. 

Președintele executiv al PMP a adăugat că în alegerea candidaţilor s-a mers pe recomandarea preşedintelui PMP, Traian Băsescu, de a fi selectaţi oameni care au reuşit să arate ceva în anii trecuţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel