ALDE, trădare în coaliție. Gerea, ATAC CRUNT la Daniel Constantin

Deputatul ALDE Andrei Gerea lansează un nou atac la adresa lui Daniel Constantin, fost copreședinte al formațiunii politice. 

Andrei Gerea, vicepreşedinte ALDE, a declarat: ”Guralivul domn Daniel Constantin își încearcă norocul la ruleta politicii în plină vară prin atacuri de cea mai joasă speță. Șantajistul și oportunistul domn Constantin se scaldă de ceva vreme într-un anonimat în care nimeni nu îl mai bagă în seamă. Singura lui variantă pentru a mai scoate capul în lumea politică e să aibă atacuri josnice la adresa celor care i-au asigurat un loc în Parlamentul României. Escrocheria politică a lui Daniel Constantin a fost respinsă în mod clar de colegii din ALDE. „Ăla micu" se vrea brusc mare om politic, de când și-a construit o platformă politică fantomă. Ridicolul nu mai cunoaște limite în ceea ce îl privește pe Constantin.”

[citeste si]

Deputatul ALDE a adăugat: ”Trădătorul votanților ALDE, al foștilor colegi de partid, al celor de alianță, ajunge azi să creeze scenarii privind o trădare a coaliției de către ALDE. Pădurea are uscăciunile ei, iar ALDE a scăpat de această uscăciune odată cu excluderea lui Constantin. Pentru Daniel Constantin și grupul său de șantajiști, loialitatea și cuvântul față de parteneri, față de colegi sunt lucruri necunoscute. Peste tot pe unde a fost, acest politician de carton a trădat și a generat tensiuni. Constantin, cunoscut opiniei publice drept un manipulator care a blufat permanent, încearcă să atragă atenția prin jigniri și invective. Atât poate, de atât este capabil.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel