ALDE, nemulţumită de asumarea răspunderii pe alegerile în două tururi. Tudor Ionescu: Nu pot înţelege de ce deschide portiţa

Secretarul general adjunct al ALDE, Tudor Tim Ionescu, a explicat că ALDE nu este neapărat de acord cu asumarea răspunderii de către Guvernul Orban pe proiectul de lege privind alegerile locale în două tururi, deşi susţine legea. 

"Noi am spus că ne dorim revenirea la votul în 2 tururi. Nu am înţeles de ce s-a mers pe asumarea răspunderii. Cel mai mare risc pe care eu nu îl pot înţelege este legat de deschiderea portiţei către această moţiune. Suntem de acord că se joacă la plus-minus 10 voturi, poate mai puţin de atât.

Motivul pentru care ALDE a dat votul acestui Guvern a fost pentru a guverna, nu pentru a introduce teme parazitare precum alegeri anticipate. Pentru că problemele reale sunt altele: cursul euro, preţul la benzină, ratingul la care se împrumută România, împrumuturile pe care le face Guvernul, plus sistemul de sănătate, educaţia, etc. Acestea sunt temele adevărate pentru care acest Guvern trebuie să guverneze până în decembrie.", a spus Tudor Ionescu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel