EXCLUSIV  #Ajunge. Mihai Voicu, prima reacție după puciul din PNL

Deputatul PNL Mihai Voicu a fost contactat de redactorii DC News pentru o reacție după puciul din PNL.

Liberalul a spus că deocamdată nu face nicio declarație vizavi de acest subiect.

Amintim că după încheierea votului la referendumul pentru familie, mai mulți liberali printre care Alina Gorghiu, Cătălin Predoiu, Mihai Voicu, Cezar Preda, Adriana Săftoiu au transmis următorul mesaj: ”Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouã aventurã si cãtre un nou esec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbinã. Nu modernizează, ci propune o politica retrogradã. #ajunge”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică seară că motivul principal pentru care oamenii nu au venit la vot este confiscarea referendumului de către liderul PSD, Liviu Dragnea.

”Motivul principal pentru care oamenii nu au venit astăzi la vot este confiscarea acestui referendum de către Liviu Dragnea (...) Foarte mulţi români, care ar fi fost favorabili temei acestui referendum, nu au venit la vot tocmai pentru a-i da o palmă lui Dragnea şi pentru a se feri să îi facă vreun serviciu lui Liviu Dragnea. Ăsta este motivul esenţial pentru care prezenţa la vot a fost atât de scăzută”, a susţinut Orban într-o conferinţă de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel