Aglomerație la metrou. Radu Tudor, revoltat pe autorități: Înapoiaților!

Radu Tudor
Radu Tudor

După ce azi-dimineață, sute de călători au fost blocați într-o aglomerație infernală la stațiile de metrou Piața Unirii și Piața Victoriei, Radu Tudor, jurnalist Antena 3, a reacționat într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Un oraș depășit, din toate punctele de vedere. Pe oriunde ai lua-o. Economia privată produce, se dezvoltă, oamenii cheltuie banii, plătesc taxe și impozite. Autoritățile nu țin pasul cu dezvoltarea propriei societăți. Înapoiaților! a reacționat Radu Tudor, jurnalist Antena 3, pe pagina sa de Facebook.

 

Amintim faptul că și marţi dimineață, sute de călători au rămas blocați din cauza aglomerației, pe magistrala Berceni-Pipera, în Capitală.

De altfel, în ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele. 

Reprezentanții Metrorex arată că miercuri dimineață, în intervalul 7:50-8:50, pe Magistrala 2, trenurile au circulat cu întârziere din cauza dereglării unui sistem electric al liniei, dar și a retragerii unui tren din circulație, fiind creată aglomerație în stațiile de metrou.

Vezi și Aglomeraţie la metrou. Sute de oameni, blocaţi la staţiile Unirii şi Victoriei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel