Aglomeraţie la metrou. Sute de oameni, blocaţi la staţiile Unirii şi Victoriei

Probleme noi, miercuri dimineață, pe magistrala 2 de metrou. Sute de călători sunt blocați într-o aglomerație infernală la stațiile de metrou Piața Unirii și Piața Victoriei. Oamenii așteaptă foarte mult pentru a urca în trenuri.

La Victoriei, coada este până la scările care coboară la magistrala care duce spre Dristor. Potrivit Antena 3, ar fi vorba despre motive tehnice.

A doua zi de probleme la metrou 

Și marţi dimineață, sute de călători au rămas blocați din cauza aglomerației, pe magistrala Berceni-Pipera, în Capitală.

De altfel, în ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele. 

Reprezentanții Metrorex arată că miercuri dimineață, în intervalul 7:50-8:50, pe Magistrala 2, trenurile au circulat cu întârziere din cauza dereglării unui sistem electric al liniei, dar și a retragerii unui tren din circulație, fiind creată aglomerație în stațiile de metrou.

„Astăzi (miercuri, n.r.), în intervalul orar 7:50 – 8:50 , pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera) trenurile de metrou au circulat cu întârzire de aproximativ 8 minute fața de graficul de 3 minute. Întârzierea a intervenit urmare a dereglării unui sistem electric al liniei, coroborat și cu retragerea unui tren din circulație”, informează Metrorex, printr-un comunicat de presă. Potrivit sursei citate, din aceste motive, pe această magistrală se circulă cu viteză redusă, în condiții optime de siguranță. „Având în vedere că intervalul de 7:50 – 8:50 este un interval de vârf, s-a produs aglomerație în stațiile de metrou. Călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri și din stații”, mai arată Metrorex, citat de Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel