Urmărește emisiunea live


Trafic Aeroport Henri Coandă, top european

Aterizare de urgență
Aterizare de urgență

Aeroportul Henri Coandă a ajuns în top 5 european al aeroporturilor cu cea mai mare creştere a traficului aerian în primele 10 luni.

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a fost clasat de către Airports Council International - Europe în top 5 european al aeroporturilor care au înregistrat cea mai mare creştere a traficului aerian în primele zece luni ale anului 2017, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, printr-un comunicat remis Agerpres.

Conform clasamentului publicat joi, la categoria aeroporturilor cu 10-25 milioane de pasageri pe an, Aeroportul Henri Coandă, care a avut o creştere de 16,7% a traficului aerian, a ocupat locul cinci.

'Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti s-a înscris pe un trend de creştere consistentă, surclasând aeroporturi precum: Lisabona, Berlin, Bruxelles, Atena, Milano, Praga sau Budapesta. Am reuşit, în timp record, să optimizăm serviciile oferite pasagerilor şi să extindem capacităţile de procesare, astfel încât tranzitarea Aeroportului Henri Coandă să fie cât mai rapidă şi mai confortabilă', a declarat directorul general al CNAB, Bogdan Mîndrescu.

Conform comunicatului, conducerea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti a dispus în acest an o serie de măsuri operative care au redus timpul de aşteptare al pasagerilor la controlul documentelor. Astfel, capacitatea de procesare a pasagerilor Aeroportului Henri Coandă la ghişeele de control a crescut cu aproape 50% pe ambele fluxuri, de intrare şi de ieşire din ţară, iar timpul de aşteptare la controlul documentelor a scăzut de peste 10 ori (în prezent fiind de 2-5 minute).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel