Aeroportul Domodedovo din Rusia, amenințat de pene de curent

Domodedovo
Domodedovo

Noi pene de curent legate de intemperii ar putea perturba traficul pe cel mai mare aeroport din Rusia, Domodedovo, situat în apropiere de Moscova, care s-a aflat deja, săptămâna trecută, în haos, a anunţat luni agenţia Interfax.

Aeroportul Domodedovo, situat la sud-est de Moscova, este tranzitat zilnic de peste 55.000 de pasageri şi a fost nevoit să recurgă la un generator electric, în contextul în care 80 de localităţi din jurul capitalei ruse sunt afectate de pene de curent, potrivit aceleiaşi surse.

O unitate specială din cadrul Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă a fost mobilizată pe aeroport, pentru a se asigura că luminile rămân aprinse şi că traficul obişnuit continuă, potrivit Itar-Tass. Aeroportul nu era, luni dimineaţa, afectat de perturbări neobişnuite.

Aeroporturile Domodedovo şi Şeremetievo au fost nevoite să anuleze sute de zboruri între 26 şi 28 decembrie, din cauza ploilor şi poleiului care au afectat liniile şi pilonii electrici în jurul Moscovei, informează Mediafax

De atunci, au avut loc pene de curent izolate. Premierul rus, Vladimir Putin, le-a interzis funcţionarilor responsabili de soluţionarea situaţiei să plece în vacanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel