EXCLUSIV  Adrian Rădulescu, consilierul lui Băsescu, interviul momentului la DCNews - partea a doua

Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermerilor, vine la DCNews cu noi informații despre pământul lui Băsescu de la Nana și dezvăluie ce șanse îi dădea lui Petre Daea înainte de a ajunge ministrul Agriculturii.

Sâmbătă, 1 septembrie 2018, de la ora 12:00, a doua parte a interviului cu Adrian Rădulescu poate fi urmărită atât pe site-ul DCNews, cât și pe pagina de Facebook DCNews.


Adrian Rădulescu oferă informații cu privire la economia de subzistență și explică de ce România exportă grâu și importă pâine. Fostul consilier prezidențial pe probleme de agricultură al lui Traian Băsescu mărturisește care este valoarea actuală a pământului lui Băsescu la Nana și ce șanșe îi dădea lui Petre Daea înainte de a ajunge ministru al Agriculturii.

Adrian Rădulescu s-a afirmat în politică drept consilierul prezidenţial pe probleme de agricultură al lui Traian Băsescu şi secretar de stat în Ministerul Agriculturii. 

Și-a început activitatea profesională în perioada 1972 - 1988, când a fost sculer-matriter la IMP Plopeni. A continuat între 1988 - 1991 să fie inginer șef, și apoi președinte la CAP Buftea. 

Ca activitate parlamentară, în perioada 2008 - 2012 a fost deputat PDL de Neamț. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel