Adrian Năstase, pe LISTA NEAGRĂ a CE despre ”CORUPȚI”. Prima reacție a fostului premier

Realizatorul ”Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea, a prezentat, duminică seară, un document al Comisiei Europene, în care sunt prezentate nume grele din România, ce au ajuns să fie condamnate. Documentul ce prezintă o ”listă neagră” cu numele grele din România, ar demonstra ingerințe în justiția din România. 

Lista neagră. Chirieac: ”Nu mă așteptam!”. Întrebare-cheie a momentului

Documentul, din 2012, se adresează Guvernului României în legătură cu o listă de cerințe, în contextul MCV. Este prezentată o ”listă neagră” cu nume grele din România cu privire la care se solicită să se stabilească pașii următori. Este vorba despre Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Șerban Brădișteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeș, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu. 

”Băsescu  - complici Bruxelles - decapitarea clasei politice”

Adrian Năstase, aflat pe lista Comisiei Europene cu „cazurile de corupție” despre care s-a solicitat pașii următori, a dat o scurtă declarație la Antena 3. 

”Până acum, erau doar bănuieli în legătură cu aceste lucruri, acum au apărut dovezi, cum au apărut dovezi și-n plan intern, în legătură cu felul în care se realizează justiția cu obiective politice. Din păcate, iată că acești ani în care Traian Băsescu conducea România și avea complici la Bruxelles pentru diferite interese, a dus la decapitarea clasei politice. Nu spun, unii au făcut greșeli, poate și eu am făcut greșeli, dar este clar că-n situația de acum, România pare redusă la un nivel de leadership care nu poate să urmărească cu atenție, să decidă, să reacționeze, să se implice în aceste mari crize care se profilează. Începe, probabil, o nouă fază se război rece, e nevoie de inventivitate, nu de a urma pe pilot automat, ceea ce unii dintre prelații Occidentului încearcă să ne inducă, în timp ce-și duc oameni de afaceri la Moscova cu avioanele. Eu am mers la Moscova acum după 14 ani, e o schimbare enormă. Probabil că Putin încearcă acum să apere Rusia de a deveni o piață de desfacere pentru produsele Occidentului și să încerce să împiedice un alt maidan în interiorul său” a spus fostul premier Adrian Năstase, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel