Adrian Năstase, mesaj dur. Alfred Bulai: Este cea mai importantă problemă pe care poate să o aibă un stat național

Adrian Năstase a scris un mesaj acid, pe blogul său, în care a vorbit despre dăunătorii externi ce pot reprezenta un adevărat pericol pentru partidele ce vor să întinerească. Sociologul Alfred Bulai a comentat pentru DCNEWS postarea fostului premier. 

VEZI ȘI: Avertisment Năstase: Pericol! Vin dăunătorii din alte țări

"Întineririle, din punctul meu de vedere, ale partidelor sunt niște chestii ratate. Adică așa-zișii tineri de la partide sunt departe de a reprezenta un capital de speranță. Că există pericolul unor dăunători externi, da, din '90 a existat și are și urme. Evident, există pe plan extern, actori politici, economici, care-și doresc să folosească problemele dintr-o societate tocmai pentru a obține niște oportunități, în primul rând, economice", a comentat Alfred Bulai, pentru DCNEWS, postarea fostului premier Adrian Năstase, pe blogul personal. 

Năstase, inconsecvență între declarație și aluzie

Întrebat despre "dezavantajul" ca "pe terenul gol să vină dăunătorii din alte țări", menționat de Adrian Năstase, sociologul a opinat că "da, sigur, la asta se referă", la Eduard Hellvig, propus pentru șefia SRI de către președintele Klaus Iohannis. Cu o zi înainte, Adrian Năstase scria că i se pare o alegere potrivită, prin pregătire și experiență. "Indiscutabil, este o problemă, pierderea identității naționale este cea mai importantă problemă pe care poate să o aibă un stat național", a precizat Alfred Bulai. Întrebat dacă poate fi un mesaj pentru PSD, sociologul spune că "nu va influența pe nimeni, iar formula asta prin care revendică un spirit național e glumeață. Adică, bă, frate, zi-o pe față, dacă vrei să influențezi pe cineva! Adică, asta, cu dăunători, comparație, sunt slabe și neimportante. Nu au niciun efect". 

Fostul premier, nemulțumit de PSD

Sociologul a precizat că, în mod clar, Adrian Năstase nu este mulțumit nici de ce se întâmplă în PSD, atât timp cât cei vizați de justiție sunt cei din eșalonul său. "Domnul Năstase, vrând-nevrând, nu are cum să facă mare brânză. Nu are voie să facă de acum încolo ani de zile politică și, pe de altă parte, nici nu-l vrea altcineva, e între ciocan și nicovală, e PSD-ist, e acceptat de PSD, dar e nemulțumit de PSD, asta-i viață", a subliniat Alfred Bulai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel