Adrian Năstase, comentariu acid după Congresul PSD

Adrian Năstase a făcut un comentariu acid după Congresul PSD spunând că unii lider de partid nu înțeleg foarte bine ce înseamnă "reformă".

"Exista o anumita tentatie a unor lideri PSD de a prelua, periodic, ideea „reformei". Din pacate, unii cred ca „reforma" inseamna sa rescrii istoria si sa te ocupi de teme ale trecutului.

Eu cred ca temele „modernizarii" sunt legate de pericolele si sansele globalizarii, de limitele capitalismului, de disparitia capitalului national, de nevoia de urbanizare a ruralului, de redesenarea sferelor de influentă in zona in care traim, de invadarea zonei serviciilor de hyper-marketuri care, fiecare, „omoară" câte 30 de mici magazine locale, de disparitia industriei, de incapacitatea de a iriga culturile, in timp ce 4-5 mari intermediari străini contolează pretul la cereale. Există solutii? Oricum, ar trebui căutate", a spus Adrian Năstase.

Fostul premier a concluzionat postând pe blogul său o fotografie cu niște cai în dreptul căreia a scris:  "Caii din imagine fug pentru ca le e frică de ceva sau pentru că vor să ajungă UNDEVA. Fiecare poate interpreta cum vrea imaginea alăturată".

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel