Adrian Năstase atrage atenția PSD, după Congres. Mesaj despre Codrin Ștefănescu

Adrian Năstase FOTO AGERPRES
Adrian Năstase FOTO AGERPRES

Adrian Năstase afirmă că noua echipă de conducere din PSD e una echilibrată. El atrage atenția asupra celor care au pierdut. 

”Chiar daca mai de departe, am urmarit cu atentie desfasurarea Congresului PSD. A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor. Mi s-a parut bine scris si Programul politic propus. Evident nu este suficient. Vor fi necesare eforturi de recuperare in echipa a celor care au candidat fara sa castige. Ecaterina Andronescu si ceilalti. Codrin este un caz aparte. Loialitatea lui fata de partid dar si fata de „camarazii" din partid trebuie pretuita. Asa cum o pretuiesc si eu, desi nu am fost intotdeauna de acord cu opiniile lui politice. Mi se pare interesanta si utila cresterea lui Liviu Plesoianu. Un partid mare, cum este PSD, trebuie sa acopere prin liderii sai atat electoratul de centru-stanga, cat si pe cel de stanga traditionala, cu o componenta nationala mai pronuntata. Liviu Plesoianu se poate adresa acestor alegatori de stanga, mai radicali", a scris Adrian Năstase, sâmbătă seară, pe blogul personal.

Adrian Năstase subliniază că urmează decizii cheie în PSD cu privire la candidatul la prezidențiale, dar și cu privire la relația cu Pro România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel