Adrian Mutu și mama sa ar fi implicați într-un scandal la Oradea

Adrian Mutu este cercetat, împreună cu mama sa, de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor. Ei sunt suspectaţi că l-ar fi înşelat cu 15 milioane de euro pe fostul patron al celor de la UTA, Adrian Marţean, potrivit Bihoreanul.

Adrian Mutu împreună cu finanţatorul principal al clubului de fotbal UTA au hotărât să investească într-o fabrică de combustibil biodiesel. Între timp, relaţiile dintre cei doi s-au stricat, iar omul de afaceri Adrian Marţean îl acuză acum pe fotbalistul de la Petrolul că încearcă să-i fure fabrica, care valorează, potrivit lui, peste 15 milioane de euro.

„În baza contractului încheiat în Italia, Mutu ar fi trebuit să-mi achite în rate cele 5,5 milioane euro, cât ar fi fost investiția pentru partea lui de instalație. Dar n-a plătit. Din contră, împreună cu mama sa, au momit-o cu bani pe nevasta mea, care a falsificat în numele meu nişte acte, transformând contractul iniţial într-unul de închiriere, ceea ce înseamnă că eu aș fi dat fabrica, pentru 10 ani, firmei Ama Biodiesel. Mai pe scurt, Mutu nu îmi mai plătește nimic și îmi folosește proprietatea, iar eu nu pot face nimic. Există niște reglementări în Italia, de aceea în acte s-a trecut că fabrica valorează doar 9,5 milioane euro. În realitate, a fost evaluată la peste 15 milioane euro", a declarat Adrian Marțean pentru Bihoreanul.

Citește și: Adrian Mutu, anunț de ultimă oră

Iar acuzaţiile lui Marţean nu se opresc aici. Omul de afaceri a povestit şi cum mama lui Adrian Mutu nu i-a mai permis accesul în fabrică.

„Am mers cu mașini și oameni să încarc instalațiile. Am fost civilizat, n-am făcut scandal, nimic. Dar m-au oprit cu bodyguarzii la poartă. Mi-au zis că au primit ordin să nu mă lase, iar doamna Mutu a zis că are contracte de închiriere valabile și că nu pot face nimic. Ba mai mult, m-a și reclamat pentru amenințare și șantaj", a mai spus Marțean.

Cert este că ițele acestei afaceri sunt destul de încurcate, o decizie în acest litigiu fiind greu de anticipat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel