Adrian Bordea, a doua întâlnire cu oficiali ai ambasadei SUA

bordea
bordea

Președintele Adrian Bordea urmează să se întâlnească, marți sau miercuri, cu reprezentanți ai ambasadei SUA la București, de data aceasta la sediul instituției pe care o conduce, Consiliul Superior al Magistraturii, spun surse citate de Mediafax.

Însărcinatul cu afaceri al SUA la București, Duane Butcher, va fi unul dintre oficialii SUA care îl vor vizita pe Bordea la CSM, mai spun sursele citate.

Potrivit agendei publicate pe site-ul CSM, Bordea are programate întâlniri, săptămâna viitoare, cu ambasadorul Marii Britanii şi cu cel al Republicii Franceze în România.

Ambele întrevederi vor avea loc la sediul CSM. Astfel, în data de 21 ianuarie, de la ora 12.00, este programată întâlnirea cu Martin Harris, ambasador al Marii Britanii, iar în 20 ianuarie, de la ora 17.00, preşedintele CSM, Adrian Bordea, va discuta cu ambasadorul Republicii Franceze, Philippe Gustin.

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, și noul președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, Adrian Bordea, s-au deplasat, joi, la sediul ambasadei Statelor Unite la București. Horațiu Dumbravă, membru al CSM, a spus că nu are cunoștință despre întâlnirea dintre reprezentanții justiției române și diplomații SUA, dar a precizat că în ultimii doi ani s-a creat protocolul ca după schimbarea conducerii Consiliului, noii șefi să aibă întrevederi cu ambasadorii stabiliți la București și cu mass-media.

Întâlnirea de la sediul ambasadei SUA a avut loc cu o zi înainte ca asistentul secretarului se Stat al SUA, Victoria Nuland, să ajungă la București, într-o vizită oficială care are pe agendă discuții despre “statul de drept”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel