Admitere Politehnică. Meditații gratuite: când încep și unde

elevi
elevi

Peste 200 de ore de meditații gratuite la matematică, fizică, chimie și economie vor avea loc în perioada următoare pentru elevii clasei a XII-a. 

Universitatea POLITEHNICA din București dă astfel startul unui nou program educațional de pregătire atât pentru examenul de Bacalaureat, cât și pentru examenul de admitere în învățământul superior, sesiunea din iulie 2019.

Cursurile de pregătire vor începe mâine, 16 martie, și vor avea loc în fiecare sâmbătă, în perioada 16 martie – 20 iulie 2019, între orele 09:00 și 13:00. Profesori ai Universității POLITEHNICA din București vor susține orele specifice fiecărei materii de examen (matematică, fizică, chimie și economie) în amfiteatrele puse la dispoziție de universitate (Clădire Rectorat Amfiteatrul AN 015, AN 017 și AN 024).

Vezi și: Victor Alistar, acuzații: Presiuni inimaginabile asupra mea. Ieșim public, cu orice risc

,,Universitatea POLITEHNICA din București este prima instituție de învățământ superior din România care a demarat un astfel de program educațional de pregătire pentru viitorii studenți. Universitatea noastră pune la dispoziția elevilor de liceu cursuri gratuite la matematică, fizică, chimie și economie, materii la care se și susțin probe scrise pentru examenul de admitere, posibilitatea de a participa la un examen de simulare, dar și cazare gratuită în perioada probelor de concurs", a declarat rectorul Universității POLITEHNICA, Mihnea Costoiu.

Programul complet al cursurilor de pregătire este afișat pe site-ul universității – www.upb.ro

Pentru informații suplimentare: e-mail: [email protected] sau telefon: 021 402 9465.

Vezi și: Shaorma, cea mai gustoasă rețetă. Mai bună decât la fast-food

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel