EXCLUSIV  Adelina Pestrițu, mărturisiri despre tatăl fetiței sale: „M-a avertizat...”

Viitoarea mămică din showbiz, Adelina Pestrițu, este nerăbdătoare să-și strângă fetiță la piept. În maxim trei săptămâni va avea loc marea revedere, iar vedeta s-a pregătit ca la carte. 

Despre botezul, tăticul și garderoba micuței Zenaida-Maria, aflăm chiar acum de la Adelina Pestrițu, în cea de-a doua parte a interviului pentru DC News. 

(oar_w460)

- Zenaida are deja garderoba stabilită pentru sosirea pe lume? O să fie o micuță fashionistă precum mămica ei?

Zenaida nu mai are unde să să-și țină hainele deja:)). Este un haos total pentru că mami și tati au o cameră de dressing plină ochi cu haine și accesorii, iar mobila de bebe este deja plină cu tot felul de lucrușoare pentru micuță. I-am comandat online haine din toată lumea pe care le aștept să sosească, unele deja fiind așezate în sertarele ei și uite așa îmi fac griji pentru depozitarea lor. Cu 3 fete lângă el, Virgil va avea de suferit din cauza spațiului alocat. Eu, Zeny și Nobby i-am invadat lumea cu haine și accesorii. 

- În ce obiect sau lucru pentru naștere ai investit cel mai mult?

Nu pot nominaliza unul anume, însă pot spune că Zeny are un Rolls Royce al cărucioarelor semnat de un designer internațional, respectiv Jerremy Scot în colaborare cu Cybex. Și mobila este una după sprânceană aleasă pentru că este din lemn masiv și îmbrăcată în pietre Swarovski, dar am ales-o pentru confort și siguranță pe care le punem pe primul plan înaintea designului. 

- Ai stabilit deja și data botezului! Am înțeles că o să fie în octombrie. Câți invitați veți avea și cine sunt nașii micuței?

Data botezului este fixată pentru luna noiembrie. Știm că la început, înainte de post. Nașii sunt niște buni prieteni din Constanța, care au fost foarte încântați de propunerea noastră și abia așteaptă să o creștineze pe micuță.

(oar_w460)

(oar_w460)

- Tăticul ce zice despre fetele lui?

Tăticul este foarte nerăbdător să-și strângă mezina în brațe și să fugă de schimbatul scutecului:)) M-a avertizat că doar încearcă și în cazul în care nu se descurcă îmi va preda ștafeta. 

Îl văd emoționat și visător la fel ca mine. Deja își face planuri pe unde s-o scoată pe micuță să o plimbe, cum o să arate împingând la căruț, cum o s-o liniștească atunci când va plânge, dar și cum va face “medierea” între Nobby și Zeny pentru că și episodul ăsta va trebui bine gestionat. O iubește mult pe Nobby și are foarte mare grijă de ea. Îmi imaginez cum va fi cu fetița. Cu mine este foarte protector, iubitor și grijuliu. 

- Cine te va ajuta cu creșterea fetiței și cât de repede îți dorești să-i faci un frățior sau o surioară? Îți dorești o familie numeroasă?

Îmi doresc o familie numeroasă, dar nu mă grăbesc cu nimic. Vrem să ne ocupăm ca la carte de cea mică și în timp să vedem dacă este cazul să-i mai facem un frățior sau o surioară. 

Mamele noastre ne vor fi alături. Prin rotație și după cum doresc ele. Nu le forțăm cu nimic. Oricum și noi vrem să ne implicăm în creșterea ei, așa că nu va fi lăsată în totalitate pe mâinile altor persoane din viața noastră, ci doar sub formă de ajutor. 

- Ce anume vrei să moștenească fetița ta de la tine? Dar de la tatăl ei?

De la tatăl ei cred că va moșteni totul pentru că cele mai recente ecografii asta ne arată. Cât de mult îi seamănă. De la mine mi-ar plăcea să ia zâmbetul și dragostea pentru oameni. 

(oar_w460)

(oar_w460)

- Ai fost o gravidă mofturoasă, capricioasă?

Nu am profitat de statutul de gravidă, nici atunci când mi se oferea un loc în față sau unul de stat jos. N-am făcut exces în doleanțe și nici mofturi la ceva anume. Știu că există multe femei care cer mai multă atenție pe perioada sarcinii, însă eu n-am dus lipsă de ea astfel încât să tânjesc după ea. 

- Care e primul sfat sau povață pe care îți dorești să i le dai fetiței tale?

Să fie un om bun și corect. De aici pleacă multe și asta va realiza și ea. Eu o să stau mult de vorbă cu ea și o să-i explic despre ce am învățat eu că înseamnă viața și cum se tratează ea. Zenaida poate alege să învețe din greșelile mele sau ale ei. Eu sunt datoare să îi spun. 

 

Citiți aici prima parte a interviului cu Adelina Pestrițu pentru DC News! 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel