Acuze grave. ”Comisia Electorală Centrală complice la fraudă”

Maia Sandu a acuzat Comisia Electorală Centrală (CEC) de la Chișinău de complicitate în ceea ce privește fraudarea alegerilor istorice de săptămâna trecută.

Candidata proeuropeană, acuză autoritățile de la Chișinău că au blocat votul a mii de cetățeni la alegerile câștigate de prorusul Igor Dodon. Totodată, ea acuză CEC că a ignorat sesizarea privind finanțarea externă a PSRM, formațiunea politică condusă de Igor Dodon.

”Comisia Electorală Centrală și-a demonstrat deplina complicitate la legalizarea fraudei electorale, consolidînd astfel regimul anticetățenesc. CEC a ignorat, în mod cinic, zeci de mii de cetățeni care nu au putut vota din cauza obstacolelor create tot de autorități.

Contestația depusă de noi, precum și cele depuse de mii de cetățeni din diasporă la CEC au fost, din nou, neglijate. Așa cum a procedat anterior și cu sesizarea privind finanțarea PSRM din Bahamas și cu cea privind finanțarea ilegală a Partidului Democrat.

Vom contesta în justiție și la Curtea Constituțională toate încălcările Constituției și ale Codului electoral”, a scris Maia Sandu pe contul ei de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel