Frunzăverde sare la gâtul lui Predoiu. Tensiuni în ACL

sorin.frunzaverde
sorin.frunzaverde

Comisarul european ales de România a creat disensiuni în Alianța Creștin-Liberală, prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, reproșându-le liberalilor care și-au declarat susținerea pentru Corina Crețu că în "validează" pe Ponta. Unul dintre liberalii vizați de criticile lui Predoiu, Sorin Frunzăverde, contraatacă spunând că demorat-liberalul este un "candidat zecimal" care nu știe ce se întâmplă la Bruxelles.

"Am aflat de declaraţiile domnului Cătălin Predoiu. În mod normal, ar fi trebuit să îmi dea un telefon şi să mă întrebe în ce a constat declaraţia mea, aşa cum a făcut-o Anca Boagiu. Aşa era firesc. Nu ne surprinde ca domnul Predoiu nu ştie ce se întâmplă la Bruxelles sau în zona politicii europene. In alta ordine de idei, nu este nimeni de vină că domnul Predoiu nu este candidatul la preşedinţia României din partea noastra. Candideaza domnul Klaus Iohannis pentru că are cele mai mari şanse. Si asta înseamnă constructivism. Alianta Crestin-Liberala, Dreapta Romana in fapt, trebuie sa fie reprezentata in aceste alegeri de cel mai puternic candidat, Klaus Iohannis.

În egală măsură, nu ar trebui să mă surprindă afirmaţia domnului Predoiu. Este afirmatia unui candidat cotat la 2% în sondaje, un candidat zecimal, care nu putea sa reprezinte in alegeri Dreapta Româna. Aici ar trebui cautata motivatia reala a afirmatiilor lui Catalin Predoiu”, a scris vicepreședintele PNL pe pagina sa de Facebook.

Corina Crețu, reclamată la Juncker din România: "Desemnarea e ilegală"

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, i-a criticat pe liberalii Ramona Mănescu și Sorin Frunzăverde pentru că o sprijină pe social-democrata Corina Crețu în funcția de comisar european. Predoiu le-a recomandă liberalilor care "îl validează indirect" pe premierul Ponta să se consulte în prealabil cu conducerea Alianței Creștin Liberale.

Eurodeputatul PNL Ramona Mănescu a pledat pentru o susține transpartinică a Corinei Crețu în funcția de comisar european, opinând că "nu este bine să acționăm împotriva interesului reprezentării Românie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel