Urmărește emisiunea live


Accident Tulcea, live pe Facebook. Un nou bilanț înfiorător

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Femeia însărcinată, victimă a accidentului rutier din județul Tulcea, transmis pe Facebook, a murit, în timpul nopții de duminică spre luni, la Spitalul din Galați, bilanțul ridicându-se la trei morți și patru răniți grav.

Femeia însărcinată în șapte luni ajunsese la Spitalul de Urgență Galați în stare gravă, iar pe drum, victima a intrat în stop cardio-respirator și echipajul medical a încercat să salveze mama, dar și copilul nenăscut. Manevrele de resuscitare au fost făcute în ambulanța care reușise să ajungă pe malul Dunării, la punctul de trecere bac care face legătura în județul Tulcea și orașul Galați, însă la spital femeia a murit, infromează Mediafax. Medicii nu au reușit nici salvarea fătului.

Tot la spitalul din Galați au ajuns și patru răniți, din care trei sunt, la ora transmiterii acestei știri, în stare gravă.

Surse din cadrul unității medicale gălățene spun că șoferul este singurul care a scăpat cu câteva contuzii care nu-i pun viața în pericol.

Ceilalți doi pasageri, însă, sunt în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă, cu numeroase fracturi costale și contuzii pulmonare.

Șoferul a pierdut controlul mașinii în timp ce era live pe Facebook

 

Tot în stare gravă se află o femeie de 33 de ani care se afla în curte în momentul în care mașina scăpată de sub control a rupt gardul. Ea are traumatism cranian sever, a fost operată, dar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

O femeie de 79 de ani şi un copil de 3 ani au murit, duminică seara, după ce o maşină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea. Alte patru persoane, două din maşină şi două din curte, au fost rănite.

Șoferul mașinii a părăsit locul accidentului și a fost găsit de polițiști în Luncaviţa. Bărbatul de 39 de ani are permis de conducere, dar consumase alcool, au spus polițiștii.

„Conducătorul auto avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat", au spus polițiștii.
Potrivit acestora, în maşina implicată în accident se aflau trei persoane, dintre care două au fost rănite. Mai multe persoane au scris pe Facebook că din maşină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident şi în momentul impactului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel