Accident teribil cu o ambulanță. O femeie 'a zburat' câțiva metri-VIDEO

Scene greu de privit la intersecția bulevardelor Unirii și Nicolae Bălcescu din Buzău. Un autoturism condus de un tânăr a fost acroșat de o ambulanță aflată în misiune, a lovit doi pietoni, după care s-a răsturnat pe carosabil.

Accidentul s-a produs vineri seară. Autoturismul Ford, la volanul căruia se afla un tânăr din Buzău, circula dinspre McDonald's înspre zona de nord a municipiului când, din partea dreaptă, dinspre Palatul Comunal, a fost surprins de o ambulanță care avea semnalele vizuale și acustice pornite.

Acroșat de ambulanță, autoturismul a pătruns pe scuar, unde o femeie și copilul ei așteptau să traverseze. Martorii spun că după impact, mama fetiței a zburat, pur și simplu, câțiva metri, rămânând întinsă pe asfalt, în timp ce copilul a suferit răni minore.

După ce a distrus semaforul și gardul de protecție de pe scuar, mașina s-a răsturnat și a rămas cu roțile în sus pe carosabil. Șoferul, un tânăr de aproximativ 30 de ani, a scăpat nevătămat. 

Șoferul ambulanței a declarat că imediat după accident a încercat să acorde primul ajutor femeii lovite, care se află acum în stare gravă la spital. El transporta un pacient cu o plagă înjunghiată, care a fost preluat, împreună cu femeia rănită, de către echipaje SMURD sosite la fața locului.

Polițiștii au desfășurat cercetări, pentru a stabili cine se face vinovat de evenimentul rutier, informează Reporter Buzoian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel