Accident stupid în campusul universitar. A murit!

O studentă a murit după ce a alunecat pe un trotuar al campusului său universitar.

O studentă de 19 ani a Universităţii Washington din Seattle (statul Washington, nord-vestul Statelor Unite) a murit miercuri după ce a alunecat pe un trotuar al campusului şi s-a lovit la cap, informează DPA. Tragedia s-a produs miercuri dimineaţa, la ora locală 10.30, într-o zonă situată la nord de Computer Engineering Building şi la est de Fântâna Drumheller, a indicat Steve Rittereiser, de la poliţia Universităţii Washington, într-un e-mail.

Tânăra a fost dusă în stare critică la Centrul Medical Harborview, unde a decedat, a indicat purtătoarea de cuvânt a spitalului Susan Gregg. Poliţia investigează acest incident, pe moment nefiind clar dacă gheaţa formată în urma unei recente furtuni de zăpadă a jucat vreun rol în decesul tinerei, a indicat Rittereiser.

'Suntem profund uimiţi de acest nefericit accident', a completat el, precizând totodată că a fost anunţată familia studentei. Activităţile în campusul din Seattle au fost suspendate luni cauza căderilor de zăpadă, iar marţi din cauza condiţiilor de formare a gheţii, potrivit alertelor emise de universitate în zilele respective. Cursurile au fost reluate miercuri.

Citește și:

Julia Baciu, studentă româncă, ucisă în Canada

Invitație în SUA. De ce a declinat Dragnea invitația

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel