Accident Sibiu: Trei persoane, între care o gravidă de 17 ani, rănite

Şoferul unui taxi şi doi pasageri, între care o gravidă în vârstă de 17 ani, ani au fost accidentaţi, luni, în Mediaş, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit de autoturism care nu a acordat prioritate.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, o conducătoare auto în vârstă de 40 de ani, din municipiul reşedinţă, în timp ce conducea maşina pe raza municipiului Mediaş a virat la stânga, fără să acorde prioritate, şi a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar în regim taxi.

Personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu a acordat îngrijiri medicale victimelor, respectiv femeia însărcinată în 5 luni, cu traumatism cranio-cerebral acut şi un bărbat de 22 ani, cu plăgi excoriative, ambii în stare stabilă, fiind transportaţi la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului din Mediaş, şi un bărbat de aproximativ 68 de ani, conştient, care prezenta un traumatism cranio-cerebral. La accident a intervenit şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, cu un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD, transportând la CPU Mediaş bărbatul de aproximativ 68 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel