Accident provocat de un şofer băut. Cinci persoane rănite

Cinci persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN 66 Simeria-Petroşani, în zona localităţii Bretea Strei, din judeţul Hunedoara, după ce un şofer care a urcat băut la volan a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus.

Un bărbat de 35 de ani a fost salvat de echipajele de prim-ajutor chiar la faţa locului, după ce intrase în stop cardio-respirator, victima fiind resuscitată şi transportată apoi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Hunedoara.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, accidentul a fost cauzat de un şofer de 31 de ani, din judeţul Sibiu, care a intrat într-o depăşire neregulamentară şi s-a tamponat cu o maşină condusă de un bărbat de 38 de ani, din Uricani, judeţul Hunedoara.

"În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi a trei pasageri. Conducătorul auto de 31 de ani a fost depistat pozitiv în urma testării cu aparatul etilotest, cu 0,75 miligrame/litru alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogan Niţu.

Pompierii militari au intervenit

La faţa locului au intervenit pompierii militari din Hunedoara şi Baru, pentru scoaterea victimelor fiind necesară folosirea echipamentelor de descarcerare.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara a deplasat la locul accidentului patru echipaje, dintre care unul cu medic, intervenţia fiind completată şi de un echipaj SMURD.

"La locul accidentului s-au găsit cinci victime. Un bărbat de aproximativ 35 de ani, în stop cardio-respirator, a fost resuscitat după 25 de minute şi transportat la UPU Hunedoara", a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, Călin Dumitrescu.

Celelalte victime, cu vârste între 17 şi 50 de ani, au prezentat traumatisme toracice, craniene şi fracturi.

Pe durata intervenţiei echipelor de prim-ajutor şi poliţiştilor, circulaţia a fost deviată pe rute ocolitoare, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel