UPDATE. Accident pe DN 2 în Buzău. Drumul este blocat

Poza cu caracter descriptiv
Poza cu caracter descriptiv

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, pe DN 2, la ieşire din localitatea Râmnicu Sărat.

Un tânăr de 23 de ani este, cel mai probabil, autorul accidentului produs duminică, pe DN 2, la ieşirea din Râmnicu Sărat, în care au fost implicate trei autoturisme. În accidentul rutier, o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, un tânăr de 23 de ani din Râmnicu Sărat, care conducea un autoturism pe DN 2 către Buzău, nu a păstrat distanţa în mers faţă de maşina din faţa sa, pe care a acroşat-o şi a intrat apoi pe sensul opus, unde a mai acroşat lateral un autoturism ce circula regulamentar. 'Din impact a rezultat decesul unei femei de 30 de ani, din Capitală, şi rănirea altor patru persoane, între care şi şoferul de 23 de ani', a precizat Drăghiciu. 

La faţa locului acţionează echipaje de poliţie, descarcerarea, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe SAJ. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat, printr-un comunicat că din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN 2 Râmnicu Sărat - Buzău, în zona localităţii Oreavul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel