Accident grav pe DN55: Cine este persoana care a decedat. Alte cinci sunt rănite

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Un accident grav a avut loc, în această dimineaţă, pe DN 55, în localitatea Sadova, judeţul Dolj.

UDPATE: Persoana decedată este un şofer de 75 de ani, care ar fi pătruns pe sensul opus de mers.

"În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Sadova. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 75 de ani, din comuna Rojişte, pe DN 55, pe raza localităţii Sadova, în direcţia către Bechet, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Bechet. În urma evenimentului rutier, din nefericire, conducătorul auto de 75 de ani a decedat. De asemenea, celălalt conducător auto, precum şi alte 3 persoane, pasageri în autoturismul condus de acesta şi o femeie, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 75 de ani, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale", a informat IPJ Dolj, potrivit Agerpres.

Conducătorul auto în vârstă de 25 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

_______________________________________________________________

În urma accidentului, o persoană a murit şi alte cinci au fost rănite. Potrivit ISU Dolj, au fost implicate două autoturisme.

"Pentru intervenţie şi acordare ajutor medical au fost trimise următoarele forţe: o autospecială de lucru cu apă, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, o ambulanţă TIM, un echipaj de prim ajutor medical şi 3 echipaj SAJ", a informat ISU Dolj, potrivit Agerpres.

În acest moment, traficul pe DN 55, în localitatea Sadova, se desfăşoară alternativ, iar poliţiştii se află la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului şi fluidizarea traficului, potrivit IPJ Dolj.

Vezi și: "Drumul morții" va fi extins. Sute de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii rutiere din judeţul Galaţi

Ultimele zile au fost marcate de accidente pe șoselele României.

Accident mortal în Ariceştii Rahtivani

 "Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs luni, pe DJ 401, în localitatea Hotarele. În accident a fost implicat un singur autoturism, găsit în afara părţii carosabile. Una dintre persoane era blocată în maşină. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca şi Staţiei Colibaşi, cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare şi trei ambulanţe SAJ. O femeie, în vârstă de 44 de ani, a fost extrasă de pompieri din interiorul maşinii. Aceasta şi alte două persoane, cu vârste de 14, respectiv 21 de ani, au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital", se arată într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.

Un pasager a fost oficial declarat decedat, după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Accident grav în Maramureș 

"Pompierii Detaşamentului "Cpt. Marchiş Adrian" Baia Mare au fost alertaţi cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Satu Nou de Jos. La locul evenimentului s-au deplasat echipajul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD şi 3 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ). Au rezultat 4 victime, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, dintre care una rămasă încarcerată. S-a intervenit pentru extragerea acesteia, victima fiind inconştientă. În urma evaluării medicale s-a constatat faptul că două dintre victime au suferit diferite traumatisme", a precizat Adriana Şanta, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel