Accident mortal Miroslava. Mașina a fost cumpărată în ziua impactului

Accident mortal Miroslava / Imagine de tookapic de la Pixabay
Accident mortal Miroslava / Imagine de tookapic de la Pixabay

Ies la iveală noi detalii în cazul accidentul de la Miroslava soldat cu doi morți. Mașina implicată cumpărată chiar în ziua impactului.

Mașina implicată în accidentul rutier din Miroslava a fost vândută chiar în ziua accidentului pe suma de 1.700 de lei, scrie BZI.

Autoturismul marca Ford a fost cumpărat chiar în ziua accidentului pe o sumă modică. Potrivit anunţului publicat pe un site de profil, valoarea autoturismului era de 3000 de lei. Totuşi, în urma negocierilor, vânzătorul a lăsat la preţul de 1.700 de lei. 

„Ieri i-am vândut mașina! Azi am văzut tragedia şi am rămas şocat! Dumnezeu să-i ierte!”, a transmis fostul proprietar al autoturismului. 

Accidentul în urma căruia doi bărbați din Ciurea de aproximativ 35, respectiv 60 de ani au decedat s-a produs luni, 8 februarie, pe șoseaua de centură a Iașului, în localitatea Ciurbești, comuna Miroslava.

A treia victimă este un bărbat de 26 ani, asistat medical de Serviciul de Ambulanță Județean Iași, care a refuzat transportul la spital. Acesta prezintă câteva leziuni ușoare.

Sursă: BZI 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel