Accident MORTAL în Suceava. Trafic blocat pe DN2/ Accident GRAV și-n Alba: Doi copii răniți, a fost chemat elicopterul SMURD

foto ilustrativ pixabay/Accidente grave în România
foto ilustrativ pixabay/Accidente grave în România

Accidente grave, duminică, în România.

UPDATE Alba: Doi copii, răniţi într-un accident rutier, lângă Blaj

Doi copii, de 9, respectiv 6 ani, au fost răniţi, într-un accident produs duminică pe DN 14B, între Crăciunelu de Jos şi Blaj, în urma coliziunii a două autoturisme, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba. Copilul de 6 ani a fost accidentat mai grav, fiind chemat pentru el un elicopter SMURD.

"La ajungerea forţelor de intervenţie au fost găsite două victime, neîncarcerate, rezultate din accident. Ambele victime sunt copii, de 9 ani, respectiv 6 ani. Copilul de 6 ani, la momentul de faţă, se află în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă SAJ cu medic de la Substaţia Alba, iar o ambulanţă de la Blaj, aflată în trafic, a oprit, de asemenea, la locul accidentului. Totodată, a fost alertat şi elicopterul SMURD de la Mureş, care se va deplasa la accident", a transmis ISU Alba.

În urma accidentului, au suferit leziuni doi copii, pasageri în cel de-al doilea autoturism. De asemenea, a fost rănită şi o femeie de 41 de ani, din acelaşi autoturism, cel mai probabil mama copiilor.

Cel mai grav a fost lovit copilul cel mic, care, la sosirea, forţelor de intervenţie, era în stare de inconştienţă, fiind solicitat un elicopter SMURD de la Târgu Mureş.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Iniţial, la faţa locului au acţionat pentru acordarea primului ajutor medical pompieri militari de la Garda de intervenţie Blaj.

"Traficul pe DN 14B este blocat între localităţile Blaj şi Crăciunelu de Jos, din cauza accidentului rutier în care au fost implicate două autovehicule. Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare", a transmis şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

---

Traficul este blocat duminică la prânz pe DN2, în județul Suceava, unde a avut loc un accident în urma căruia o persoană a murit. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul în care au fost implicate două mașini a avut loc pe DN 2 Suceava - Rădăuți, în localitatea Pătrăuți, județul Suceava. 

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului, una dintre ele fiind în stare de inconștiență. La fața locului, ISU Suceava a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, la care s-au adăugat alte două echipaje ale SAJ.

Echipajele medicale au resuscitat persoana aflată în stare de inconștiență, însă fără succes. Celelalte trei victime sunt transportate la UPU Suceava. Traficul în zonă este blocat, au informat polițiștii. 

Alt accident grav în Alba. Doi copii, răniți. A fost cerut elicopterul SMURD

Doi copii au fost răniți într-un accident produs duminică la prânz pe DN 14B, în județul Alba. A fost cerută intervenția elicopterului SMURD de la Târgu Mureș.

Potrivit ISU Alba, accidentul în care au fos implicate două mașini a avut loc pe raza localității Crăciunelu de Jos, pe DN 14B. La fața locului intervin o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ cu medic de la Substația Alba, dar și o ambulanță de la Blaj, care era aflată în trafic și a oprit la locul accidentului.

Echipajele medicale au găsit la fața locului două victime neîncarcerate. Ambele victime sunt copii, de 9 și 6 ani. Copilul de 6 ani se află în stare de inconștiență. A fost alertat și elicopterul SMURD de la Mureș, care se va deplasa la accident, a transmis ISU Alba.

Accident grav și-n Galați. A intervenit descarcerarea

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe centura orașului Galați. O mașină de tip taxi s-a răsturnat după ce a lovit un alt autoturism. Toate victimele au fost încarcerate.

Potrivit ISU Galați, apelul de urgență a fost făcut în jurul orei 2.10. Un taxi marca Skoda care transporta doi clienți a fost lovit de o mașină Mini Cooper în care se aflau două persoane. Toate cele cinci victime au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Potrivit salvatorilor, șoferul taxiului și cei doi clienți de 55 și 60 de ani au multiple traumatisme. Victimele din cea de a doua mașină sunt șoferul de 35 de ani care are politraumatisme și o femeie de 25 de ani cu șoc hemoragic, fractura de femur si traumatism cranio-cerebral. Toate victimele au fost descarcerate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Galați.

Ambele autoturisme au fost avariate în proporție de 90%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel