Accident microbuz pe DN1. Trei persoane transportate la spital

foto cu caracter ilustrativ
foto cu caracter ilustrativ

Şase persoane, printre care şi un copil de opt ani, au fost asistate medical la faţa locului în urma unui accident produs vineri pe DN1, în zona Băneşti, între un microbuz şi o autoutilitară, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţi de Urgenţă (ISU) Prahova. 

Potrivit sursei citate, copilul de opt ani, precum şi un bărbat de 23 de ani şi o femeie de 32 de ani, au fost transportate la UPU a SJU Ploieşti. Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, microbuzul care circula pe ruta Floreşti - Câmpina, pe sensul de mers spre Ploieşti, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de o autoutilitară care circula în faţa sa. În zonă traficul este dirijat de poliţişti. 

"Echipajele sosite la locul evenimentului evaluează medical victimele. Pompierii militari acţionează cu o descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD", au precizat reprezentanţii ISU. În autovehiculele implicate în accident s-ar fi aflat 21 de persoane, au mai menţionat reprezentanţii ISU Prahova. 

Vezi şi: Fabrica Nestle din Timişoara se închide. Primarul Robu a făcut anunţul

ZODII. Ele sunt femeile anului 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel