Accident Iași. Șofer rămas încarcerat. Smurdul, intervenție de urgență

Accident
Accident

Şoferul în vârstă de 34 de ani care a provocat, miercuri dimineaţă, un accident de circulaţie pe DN 24, în localitatea Cârlig, rămânând încarcerat, a fost scos din maşină de reprezentanţii SMURD şi transportat la spital.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare. Iniţial, s-a anunţat că în accident a fost implicată o ambulanţă pentru transportul copiilor cu nevoi speciale, dar reprezentanţii IPJ au infirmat această informaţie.

"Un tânăr în vârstă de 34 de ani, aflat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa dinspre Iaşi spre Popricani, pe raza localităţii Cârlig, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. În urma impactului au rezultat două victime, dintre care un încarcerată. Un echipaj SMURD a intervenit pentru deblocarea acesteia", a declarat, pentru Agerpres, Ioana Buştiuc, din cadrul IPJ Iaşi.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform IPJ, circulaţia în zonă a fost reluată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel