Accident grav. Șapte persoane au fost rănite

Ambulanta
Ambulanta

Şapte persoane au fost rănite uşor, vineri după-amiază, într-un accident care s-a produs în incinta parcului industrial din localitatea Vidrasău între un autoturism şi un microbuz cu muncitori.

"Din primele cercetări efectuate, a rezultatul faptul că o tânără de 21 ani, în timp ce conducea un autovehicul, la ieşirea din curtea unei societăţi comerciale aflate în incinta parcului industrial, nu pe drumul public, ci pe un drum privat, la momentul în care a dorit să efectueze un viraj la stânga, a intrat în coliziune cu un microbuz care se deplasa din partea dreaptă. (...) În microbuz se aflau aproximativ 16 persoane, iar în urma coliziunii, şapte dintre acestea au suferit vătămări corporale şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru efectuarea de investigaţii de specialitate", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Emanuela Rugină.

Aceasta a precizat că se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, adăugând că nu este vorba de un accident rutier, întrucât nu a avut loc pe un drum public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel