Accident grav pe DN7. Două tiruri şi un autoturism implicate

accident
accident

Grav accident rutier pe DN7, în care au fost implicate două tiruri şi un autoturism. 

Un accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism a avut loc joi după-amiază pe DN7 (E68), Arad - Deva, pe Valea Mureşului, în localitatea Milova, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, maior George Pleşca. 

Potrivit sursei citate, şoferul unuia dintre autotrenuri a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale cabinei, fiind necesară intervenţia echipei de descarcerare din cadrul ISU Arad. 

'Şoferul accidentat este în viaţă, dar starea lui este foarte gravă. El a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Clinic Judeţean Arad, fiind predat medicilor din cadrul Unităţii Primiri Urgenţe, pentru investigaţii. Ceilalţi doi şoferi nu au suferit răni care să necesite transportarea lor la spital', a precizat Pleşca. 

La faţa locului s-au deplasat şi lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului, cercetările fiind în curs. Circulaţia pe DN7 este în continuare blocată în urma accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel