Accident GRAV în București: O tânără a murit, două persoane rănite grav. Un șofer a fugit- VIDEO CUMPLIT

Un accident foarte grav a avut loc în București, în zona Baicului. 

UPDATE: Șoferul care a fugit de la fața locului, un bărbat de 41 de ani, avea o alcoolemie de 0,28. Înainte de a fugi, le-a scos pe femeia de 35 de ani și pe tânăra de 18 ani din mașină. 

Potrivit martorilor, femeia de 35 ani, neavând vizibilitate, a ieși puțin mai mult în stradă, moment în care șoferul unui alt autoturism, care circula regulamentar, a lovit-o în plin.

UPDATE: IMAGINI CARE VĂ VOR AFECTA EMOȚIONAL


UPDATE: Raed Arafat, la România TV: ”Avem un accident cu șase autoturisme, din care trei au luat foc. Din păcate, avem un decedat și o persoană rănită grav intubată și transportată la spital. Deocamdată acestea sunt informatiile pe care le-am primit de la centrul operativ. S-a intervenit cu ambulanțe de la SMURD și de la serviciul de ambulanță. Au intervenit și pompierii, a fost o intervenție complexă.”

UPDATE: Trei mașini au fost implicate în accident, una dintre ele a dispărut de la fața locului. O femeie de 35 de ani a murit. O altă victimă, de 18 ani, prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii şi este intubată. Ea are arsuri în procent ridicat şi pe suprafaţa corporală şi va fi transportată la Spitalul Floreasca.

Potrivit martorilor, ar mai exista şi alte persoane rănite, dar nu au fost identificate la faţa locului, mai spun reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

UPDATE: O șoferiță de 35 de ani a murit, o altă persoană este rănită grav, a ajuns la spital, iar o a treia persoană este în ambulanță, potrivit informațiilor actualizate. Șoferul celei de-a doua mașini este căutat. Sunt persoane care urlă de durere la fața locului. 

Martorii au spus că șoferul care a fugit le-a ajutat pe cele trei tinere să iasă din mașinile incendiate. 

O persoană a murit, cinci sunt grav rănite. Accidentul s-a produs între două mașini. O șoferiță de 35 de ani a murit. Ea ar fi fost și vinovată, ar fi virat la dreapta fără să se asigure și o mașină a intrat în plin în ea. 

Alte trei mașini parcate au fost avariate. În total, cinci mașini au ars. 

Șoferul celei de-a doua mașini a dispărut de la locul accidentului. 

Incendiul a fost stins. 

(w670)

UPDATE: Potrivit unui martor ocular, patru mașini sunt implicate, o persoană este moartă. 

Iată și o fotografie postată pe Facebook:  

(w670)

Șocant este că, potrivit Antena 3, oamenii au făcut fotografii și au filmat, dar nu au căutat primul ajutor, nu au acordat celor aruncați pe asfalt primul ajutor, ci doar i-au pozat. 

Accidentul este unul deosebit de grav. Două persoane sunt întinse pe asfalt. O mașină arde în urma accidentului. Nu se știe exact câte victime sunt, nici câte mașini sunt implicate. 

(w670)

(w670)

O persoană ar fi decedat. Nu se știe dacă aceasta este din mașină sau era pieton. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel