Accident grav: doi morți și cinci răniți pe drumul Buzău – Mizil

Accident grav, luni dimineața,  pe DN1 B. Trei autoturisme s-au lovit în zona localităţii buzoiene Popasul Merei. Circulaţia fost blocată pe ambele sensuri, pe drumul Buzău – Mizil.

Accidentul a avut loc în localitatea Merei, după ce un autoturism Volkswagen în care se aflau două persoane a intrat pe contrasens si a lovit alte două autoturisme care veneau din sens opus. Prima maşină lovită a fost acroşată în partea stângă, iar cea de-a doua, un autoturism BMW, a fost lovită în plin şi aruncată în afara şoselei.

În urma impactului, şi-au pierdut viaţa două persoane din autoturismul BMW, iar alte cinci au fost rănite, suferind diverse fracturi şi traumatisme. 

Persoanele aflate în cele două maşini lovite sunt membrii unei familii din judeţul Vrancea, care se întorceau din concediu de la munte

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, din cauza acestui accident, circulaţia rutieră pe DN1B Buzău – Mizil, a fost  blocată pe ambele sensuri în zona localităţii buzoiene Popasul Merei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel