Accident feroviar în Iași: Au murit mai multe persoane

Ambulanță
Ambulanță

Două persoane au murit și o altă persoană a fost rănită în zona comunei Ciurea din județul Iași, după ce au fost lovite de un tren care circula pe ruta București-Iași, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autoritățile au fost informate printr-un apel la 112 că trenul care circula pe ruta București-Iași ar fi lovit mortal trei persoane care mergeau pe calea ferată. Accidentul a avut loc în zona localității Piciorul Lupului, comuna Ciurea, județul Iași.

„În această seară, în jurul orei 22.40 am fost sesizati prin apel unic de Urgenţă 112 de mecanicul unui tren ce se deplasa pe direcția București-Iași cu privire la faptul că ar fi surprins și accidentat mortal trei persoane. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Ioana Buștiuc, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

„La locul intervenției au fost trimise o descarcerare grea, o autospecială cu modul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă și două echipaje de ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Iași", a declarat pentru MEDIAFAX George Onofriasa, purtător de cuvânt ISU Iași.

A treia persoană a fost grav rănită și va fi transportată la spital. Cele trei persoane se îndreptau spre casă, în momentul în care au fost lovite de tren, a declarat o rudă a acestora pentru corespondentul MEDIAFAX.

„Trei persoane au fost lovite de tren. Două persoane au decedat, o femeie și un bărbat. A treia victimă inconștientă va fi transportată de echipajul SMURD și transferată la UPU a Spitalului Spiridon", a anunțat Diana Cimpoeșu, medic-șef Upu Smurd

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel