Accident cumplit. Patru copii au fost răniţi

Patru copii au fost răniţi într-un accident rutier produs, luni după-amiază, pe DN 17C, pe raza localităţii Telciu din judeţul Bistriţa-Năsăud, în incident fiind implicate două autoturisme şi un microbuz care au intrat în coliziune. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, cele două echipaje medicale deplasate la faţa locului au găsit patru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani, cu traumatisme minore şi multiple excoriaţii, şi o femeie de 43 ani, policontuzionată. Toate cele cinci victime au fost transportate la spital pentru mai multe investigaţii şi tratament de specialitate.

Primarul comunei Telciu, Sever Mureşan, a declarat pentru AGERPRES că accidentul, în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme, s-a produs la intrarea în localitate dinspre Coşbuc, într-o zonă în care traficul se desfăşoară alternativ din cauză că se fac lucrări la reţeaua de alimentare cu apă. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili exact condiţiile în care s-a produs accidentul rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel