Accident cumplit.O persoană a murit

Ambulanță
Ambulanță

Un tânăr de 24 ani din comuna Pechea, aflat la volanul unei maşini, a murit, luni, pe DJ 251, după ce autoturismul cu care abia ieşise din localitatea de domiciliu s-a răsturnat în afara carosabilului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Gabriela Costin.

Potrivit primelor cercetări, cauza accidentului ar fi fost neadaptarea vitezei într-o curbă.

"Conducătorul auto nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, pierzând controlul volanului şi ajungând într-un şanţ de pe partea dreaptă a sensului de mers. Autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma impactului, conducătorul auto a decedat", a precizat Gabriela Costin.

Victima a fost găsită de echipajele de intervenţie pe bancheta din spate, în stop cardiorespirator.

"Un tânăr a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat cu maşina de mai multe ori. Se afla în stop cardiorespirator cu leziuni de organe interne şi o suspiciune de fractură de coloană cervicală. Victima era încarcerată şi cel mai probabil fără centură. A fost găsită pe bancheta din spate", a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Echipajul de la descarcerare a scos şoferul pe luneta din spate a maşinii.

"Pompierii ajunşi la faţa locului au extras şoferul acestei maşini prin luneta din spate. S-au încercat manevre de resuscitare timp de 40 de minute, dar în final a fost declarat decesul", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel